In Nederland worden steeds meer mensen flexitariër. Zij eten een à twee dagen per week bewust geen vlees en kiezen dan voor plantaardige alternatieven. Bobeldijk Food Group heeft inmiddels een drietal concepten ontwikkeld: 

  1. Biologisch vegetarisch op basis van soja
  2. Vegetarisch op basis van tarwe-eiwit
  3. Veganistisch zonder toevoeging van enige soort van dierlijke producten. 

Smaakvolle producten

Met deze concepten voorzien wij in een steeds groter wordende vraag naar plantaardige alternatieven voor vlees. Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat uit smaakvolle producten voor een breed publiek. Variërend van schnitzels, nuggets, cordon bleu en vissticks tot een totaal vega BBQ-pakket.

100% plantaardig

Naast vegetarische vleesvervangers maken wij ook veganistische vleesvervangers. Het verschil tussen vegetarisch en veganistisch zit ’m in het feit dat er in veganistische producten geen enkel dierlijk ingrediënt is verwerkt. Ze bestaan uit puur natuurlijke ingrediënten, 100% plantaardig. Uiteraard zonder concessies te doen in smaak en beleving. U proeft geen verschil! In de toekomst zullen wij ook ‘green protein’-producten aanbieden, gebaseerd op plantaardige grondstoffen met een hoog proteïne en eiwitgehalte.

 

Staverenstraat 14 | 7418 CJ Deventer
T +31 (0)570 86 01 00
info@bobeldijkmeatcompany.nl 

website door Cliq id