De Vegan Horecaspecialist

Over De Vegan Horecaspecialist
De Vegan Horecaspecialist is een groothandel in 100% plantaardige producten en wil een verbindende schakel zijn voor zowel de producent als de horeca. Het assortiment bestaat uit vlees-, vis- en kaasopvolgers maar is inmiddels ook aangevuld met vegan banket.

Hoe zijn jullie bij Bobeldijk terecht gekomen?
Jeroen Koedam van De Vegan Horecaspecialist: “Al vele jaren voor het bestaan van De Vegan Horecaspecialist kenden we Bobeldijk al van het merk Vegafit, wat in het begin alleen nog verkrijgbaar was in Duitse supermarkten en de Makro. Later konden we ook in de Nederlandse supermarkt met meer heerlijke producten van het merk Vegafit kennis maken.”

Hoe is de introductie van de producten verlopen?
“In oktober 2020 hebben we onze eerste bestelling bij Bobeldijk geplaatst, nadat we samples hadden ontvangen en de producten qua smaak en structuur waren goedgekeurd.

Wij ervaren Bobeldijk als heel klantvriendelijk, goed bereikbaar en ze maken altijd tijd voor je.”

Hoe kunnen horeca ondernemers bestellen bij De Vegan Horecaspecialist? 
“Horeca ondernemingen kunnen zich aanmelden via https://www.verstrade.nl/horeca en daarna met behulp van de app de Vegafit producten bestellen op de leverancierspagina van De Vegan Horecaspecialist. Zo kun je bij VersTrade altijd binnen drie stappen je bestelling plaatsen. In de app kun je altijd de voortgang van je bestelling volgen, vragen stellen en heb je altijd direct inzicht in de facturatie en administratie.

Voor meer informatie over De Vegan Horecaspecialist: www.verstrade.nl/vhs

De-Vegan-Horecaspeciliast-burger_klein
De-Vegan-Horecaspeciliast-500

“Bobeldijk Food Group is uw partner voor een succesvolle groei in de markt van plantaardige convenience producten.”

Remko Vogelenzang (Managing Director)

Remko-Vogelenzang_vierkant