tracebility

Bij Bobeldijk Food Group staan kwaliteit en gezondheid voorop. Dat betekent dat wij hoge eisen stellen aan onze grondstoffen en de hygiëne tijdens de productie- en verpakkingsprocessen. Uiteraard beschikt Bobeldijk Food Group over een modern HACCP systeem en zijn we IFS Higher Level en SKAL gecertificeerd.

Skal

kwaliteit

 

 

Kwaliteit zit in ons systeem en in onze mensen, vandaar dat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Onze kwaliteit wordt geborgd door onze IFS-certificering op het hoogste niveau. Toch vragen onze klanten vaak meer dan in een certificering omschreven staat. Een aantal van hen komt ons regelmatig aangekondigd en onaangekondigd bezoeken voor een audit. Wij vinden dat prima, want we hebben geen geheimen voor onze klanten.

Aanvullende controles (TRACEBILITY)

Voor sommige klanten kopen we speciale grondstoffen in die we exclusief in hun producten verwerken. Hiervoor gelden soms nog aanvullende eisen met betrekking tot de traceerbaarheid tot ver terug in de keten. Met behulp van een geautomatiseerd systeem brengt onze kwaliteitsafdeling de weg in kaart die onze producten afleggen van het dier of het veld tot de eindgebruiker. 

DOWNLOAD IFS CERTIFICAAT 

DOWNLOAD SKAL CERTIFICAAT

meetinnovators

Staverenstraat 14 | 7418 CJ Deventer
T +31 (0)570 86 01 00
info@bobeldijkmeatcompany.nl 

website door Cliq id