Bobeldijk Food Group is een SKAL en IFS Higher Level gecertificeerde producent van verse en diepgevroren vlees- en vegetarische producten voor de foodservice en de retail.

Wij leveren in Nederland aan supermarktketens, grootverbruikers en de horeca groothandels. In omringende landen leveren wij onder het merk Vegafit ook aan supermarkten. Naast standaardproducten kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht. Dankzij ons ambachtelijke productieproces kunnen wij specifieke producten maken volgens uw eigen receptuur en ingrediƫnten.

vlees en vegetarisch

Bobeldijk Food Group heeft twee verschillende productie afdelingen, een voor de op vlees gebaseerde producten en een voor de vegetarische productie. In ons bedrijf zijn de stromen van grondstoffen, producten en medewerkers volledig van elkaar gescheiden. Wij  kunnen  onze klanten al onze producten aanbieden in zowel grootverpakking als consumenten verpakking, eventueel voorzien van etiket of sleeve.

Innoveren

Wij zijn continu bezig onze producten, processen en kwaliteit te optimaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw markt? Onze specialisten gaan graag voor u aan het werk!

Staverenstraat 14 | 7418 CJ Deventer
T +31 (0)570 86 01 00
info@bobeldijkmeatcompany.nl 

website door Cliq id