Begonnen als slagerij – uitgegroeid tot producent van vleesvangers voor grote (huis)merken en startups!

Dit is ons verhaal in een notendop:Bobeldijk Food Group is van oorsprong een slagerij uit Deventer, uitgegroeid tot een producent van vleesproducten zoals balletjes, burgers, schnitzels en slavinken. Meer dan 10 jaar geleden is Bobeldijk begonnen met het produceren en verpakken van vegetarische producten voor retail en foodservice onder het merk Vegafit. Steeds meer klanten wilden ook beginnen met vega(n) en sindsdien zijn er verschillende internationale private label klanten bij gekomen. Vanaf begin 2020 zijn we gestopt met de vlees productie en produceren we alleen nog vegetarische en vegan producten.

Samenwerkingen

De markt groeit hard en om het geweld van alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden, moet je blijven meedoen door te blijven innoveren. Onze eigen afdeling Productontwikkeling kan dit als geen ander, maar we werken ook graag samen met andere partijen die ook een passie voor plantaardige producten hebben. We helpen startups met een goed productidee bijvoorbeeld op weg met het verder ontwikkelen van de receptuur en een eerste proefproductie.

Duurzaamheid

Als je een duurzaam product maakt, moet de rest ook zo duurzaam mogelijk, vinden wij. Onze verpakking is sinds kort gemaakt van rPET (gerecycled PET) en onze grondstoffen kopen we zo lokaal mogelijk in.

Klant op nummer 1

Bobeldijk staat voor kwaliteit, flexibiliteit en de klant op nummer 1. Door onze kleinschaligheid zijn we erg flexibel; we kunnen snel inspelen op klantwensen en hierbij staat de kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant voorop.

Samen sterker, slimmer, beter!

De kleinschaligheid vertaald zich ook door in een informele en no-nonsense werksfeer. De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid in aantal medewerkers en is er ook meer ingezet op samenwerking tussen de verschillende afdelingen. We zijn sinds 2020 onderdeel van de Kennemervis Groep en kunnen ons erg vinden in de slogan van ons moederbedrijf: ‘Samen sterker, slimmer, beter’. Zowel op het gebied van werknemers, als klanten en leveranciers.

Voor meer informatie over onze producten en de mensen die bij ons werken, ga naar www.vegafit.nl.

Staverenstraat 14 | 7418 CJ Deventer
T +31 (0)570 86 01 00
info@bobeldijk.nl 

website door Cliq id