Business to business

Een opkomend segment in de markt van plantaardige producten is business to business. In steeds meer categorieën verovert plantaardig de markt, met name in convenience. Voorbeelden hiervan zijn verse kant-en-klaar maaltijden zoals salades, wraps en broodbeleg, maar ook plantaardige of vegetarische maaltijdboxen zijn erg in trek. In het diepvries schap zijn ook steeds meer plantaardige kant-en-klaar maaltijden te vinden.

Ingrediënten
Vanuit de industrie is er steeds meer vraag naar plantaardige ingrediënten. Een voorbeeld van een samenwerking is de ontwikkeling van een plantaardig alternatief voor kip voor een producent van salades/spreads. Dit product kan vervolgens verkleind worden en gebruikt worden in verschillende kipsalades voor op brood zoals een kipkerrie salade. 

Componenten
In ons assortiment hebben wij ook verschillende producten die geschikt zijn als componenten van kant-en-klaar maaltijden of bij gerechten in maaltijdboxen. Denk hierbij aan falafel balletjes voor in een maaltijdsalade, balletjes voor in een spaghetti en een gehaktschijf voor bij een stamppot met jus. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Snacks
Bobeldijk staat voor kwaliteit, flexibiliteit en de klant op nummer 1. Dankzij onze kleinschaligheid zijn we erg flexibel. We kunnen snel inspelen op klantwensen en hierbij staat de kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant voorop.

We bieden een breed assortiment aan snacks aan die interessant zijn voor de verkoop in to go retail, wegrestaurants en tankstations. Voorbeelden hiervan zijn plantaardige chicken tenders, nuggets en (falafel) balletjes.

Al onze producten kunnen aangeleverd worden in diepvries in verschillende verpakkingsformaten.

Steak-Sandwich-vierkant

“Bobeldijk Food Group is uw partner voor een succesvolle groei in de markt van plantaardige convenience producten.”

Remko Vogelenzang (Managing Director)

Remko-Vogelenzang_vierkant