Partner in foodservice

Bobeldijk is dé partner als het gaat om plantaardige producten in de foodservice. We kunnen onze producten verpakken in 2 kg, 4 kg en 8 kg doosjes, die optimaal geschikt zijn voor de foodservice.

Foodverpakkingen op maat
We kunnen desgewenst ook doosjes op maat produceren. Want klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, we luisteren goed naar de wensen van onze klant. We ondersteunen het gehele traject van A tot Z.

Door onze jarenlange kennis, zowel nationaal als internationaal, zijn wij bekend met diverse foodservice trajecten en dit elke keer met succes. Bobeldijk is door z’n kleinschaligheid erg flexibel; we kunnen snel inspelen op klantwensen en hierbij staat de kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant voorop.

Standaard assortiment
We hebben een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld assortiment aan vegetarische en plantbased producten. Het is ontstaan door jarenlange ervaring van onze innovatieve productontwikkelaars.

Eigen product ontwikkelen
Wil je liever een eigen assortiment samenstellen of je eigen product laten ontwikkelen bij Bobeldijk? Dit kan natuurlijk ook! Neem snel contact met ons op, om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Mexicaanse-Lekker-Veggie-hamburger_head2

“Bobeldijk Food Group is uw partner voor een succesvolle groei in de markt van plantaardige convenience producten.”

Remko Vogelenzang (Managing Director)

Remko-Vogelenzang_vierkant