Met jouw private label de markt op?

Als Bobeldijk zijn wij dé partner als het gaat om plantaardige producten op de markt brengen onder je eigen private label of huismerk. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, we luisteren goed naar de wensen van onze klant. We ondersteunen het gehele traject van A tot Z.

Door onze jarenlange kennis, zowel nationaal als internationaal, zijn wij bekend met diverse private label trajecten en dit elke keer met succes. Bobeldijk is door z’n kleinschaligheid erg flexibel. We kunnen snel inspelen op klantwensen en hierbij staat de kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant voorop.

Standaard assortiment
We hebben een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld assortiment aan vegetarische en plantbased producten. Het is ontstaan door jarenlange ervaring van onze innovatieve productontwikkelaars.

Eigen product ontwikkelen
Wil je liever een eigen assortiment samenstellen of je eigen product laten ontwikkelen bij Bobeldijk? Dit kan natuurlijk ook! Neem snel contact met ons op, om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Snelle-couscoussalade-met-Lekker-Veggie-Groenteballetjes-en-citrusdressing_klein

“Bobeldijk is dé partner om samen met de klant innovatieve plantaardige producten te introduceren. We zijn flexibel, innovatief en een prettige gesprekspartner die graag met je meedenkt.“

Linda Klock (Product Manager)
IMG_8040-2