Werken bij

Heb je interesse om bij een bedrijf in food te komen werken die zich bezighoudt met duurzame en innovatieve producten? Bij Bobeldijk werken we dagelijks aan de lekkerste vega(n) producten voor diverse grote, kleine, nationale en internationale klanten.

Lees hieronder over Bobeldijk, de afdelingen binnen het bedrijf, de werk- en leer mogelijkheden en wat wij je te bieden hebben!

Wil je meteen zien of wij een passende vacature beschikbaar hebben? Kijk dan op onze Vacatures pagina.

Over Bobeldijk
Bij Bobeldijk (onderdeel van de Kennemervis Groep BV) werken ongeveer 70 vaste krachten en 40 flexibel. Daarvan werken er ongeveer 20 op kantoor en 90 in productie. We worden steeds groter, maar we blijven persoonlijk in ons doen en laten naar medewerkers toe.

 

 

Steak-Sandwich-vierkant

Kernwaarden

Passie en respect
Onze passie en het respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en onze producten zijn de pijlers van ons bedrijf. We zijn trots op ons smaakvolle, plantaardige assortiment! Bij ons proef je het enthousiasme om elke dag voor onze klant en consument de beste kwaliteit te leveren. Respect vinden wij vanzelfsprekend. Zowel voor onze medewerkers als onze relaties, maar zeker ook voor de natuur en onze aarde.

Klantgericht
Onze klanten staan voorop, die zijn van groot belang voor ons. Als de klant succesvol is, zijn wij dat ook. Wij willen ze helpen groeien in hun markt door te ontzorgen, te innoveren en proactief mee te denken.
Bobeldijk wil een plantaardige partner zijn voor smaakvolle groei!

Continuïteit
Wij werken vanuit een meerjarenplan en streven dagelijks naar een succesvol en gezond bedrijf. We hebben zorg voor onze medewerkers en hun ontwikkeling zodat iedereen kan groeien en zich verbonden voelt met Bobeldijk voor de lange termijn.

Samen sterker, slimmer, beter.
We zijn continu op zoek naar hoe we beter kunnen presteren, waarbij samenwerking centraal staat. We leren van elkaar, delen onze kennis en ideeën om zo beter te worden. Met als doel om elke dag optimaal te kunnen opereren tegen de laagst mogelijke kosten met kwaliteit en veiligheid voorop.

Werksfeer
De werksfeer kan beschreven worden als ‘no-nonsense’ en ‘hands-on’, oftewel lekker nuchter en handen uit de mouwen. De werksfeer is informeel. Er wordt hard gewerkt, maar er is wel de ruimte om successen met elkaar te vieren.

 

Personeelsvereniging de Smaakmakers
Wat is een bedrijf zonder personeelsvereniging? Geen leuk bedrijf, vinden wij. Onze personeelsvereniging ‘de Smaakmakers’ organiseert regelmatig gezellige uitjes, zo gaan we elk jaar in december met elkaar bowlen.

Ontdek onze afdelingen

Kantoor

Op ons kantoor zitten de verschillende afdelingen: Verkoop Binnendienst, Productmanagement/Marketing, Personeelszaken, Finance & Control en Productontwikkeling en Procesverbetering, Kwaliteitsdienst en het Business Team. 

Kwaliteit
_VBS5675

Productie

Vanuit het kantoor aan de Staverenstraat loop je zo de afdeling Poductie in. Hier hebben we de beschikking over een gedeelte met braadlijnen waar de producten geproduceerd worden en een gedeelte met verpakkingsmachines waar de producten verpakt worden.

Werken & leren

Bobeldijk is volop in beweging en we hebben ambitieuze groeiplannen. Daarvoor hebben we goed gekwalificeerde medewerkers nodig, die gemotiveerd aan de slag willen, elke dag opnieuw!

Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben en elke dag met plezier naar hun werk gaan. Om het naar je zin te hebben is het belangrijk dat je voldoende uitdaging hebt en er dus ook nieuwe dingen te leren zijn. We kijken dus graag met medewerkers naar een persoonlijk ontwikkelplan waarin wordt vastgelegd wat jouw persoonlijke (leer)doelen zijn. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden om dit vanuit Bobeldijk te begeleiden.

Wat bieden wij nog meer naast een prima salaris, pensioen en vakantiegeld

Een no-nonsense en hands-on werksfeer met ruimte voor gezelligheid en het vieren van successen.

We denken aan de vitamines door wekelijks gratis fruit neer te zetten in de kantine.

Drie keer per jaar is er een maaltijdpakket met één van onze producten voor iedereen beschikbaar.

We zorgen ervoor dat je goed op de hoogte bent van de producten in ons assortiment, door je regelmatig wat te laten proeven of mee te geven naar huis om samen met vrienden of familie te proeven.

Naast het kerstpakket hebben we een aantal andere leuke attenties voor onze medewerkers: een paasattentie, zomerpakket en een sinterklaasattentie.

Zo’n 8 keer per jaar een nieuwsbrief waarin veel informatie staat over wat er bedrijfsbreed allemaal gebeurt, een voorwoord van de directie, nieuws vanuit de diverse afdelingen, nieuwe collega’s die zich voorstellen, een lekker recept enz. 

Lidmaatschap van onze personeelsvereniging ‘De Smaakmakers’ met jaarlijkse leuke activiteiten om elkaar ook buiten het werk gezellig te ontmoeten.

Niet langer wachten, dus vandaag nog solliciteren!

Bobeldijk_Veggie-Sate-schnitzel