Werken & leren

Stage
Bij Bobeldijk bieden we graag stageplekken aan, zowel aan studenten van het MBO als van het HBO. Zo kun je bijvoorbeeld stagelopen op de afdeling Productontwikkeling, Productmanagement/Marketing, Technische dienst of op afdeling Logistiek.

Opleidingen
Binnen Bobeldijk is er voor de diverse functies een intern opleidingsplan waarbij je binnen een half jaar onder begeleiding opgeleid wordt tot het volledig zelfstandig uitoefenen van je functie. Dit kan bijvoorbeeld zijn Operator aan de braadlijn of op de afdeling Verpak.

Daarnaast is het mogelijk om een opleiding te volgen, specifiek gericht op jouw vakgebied.
We zullen altijd kijken wat er bij de medewerker past: een BBL-opleiding, een korte maatwerkcursus, een in-company training voor een bepaalde functiegroep of een avondopleiding.

Op deze manier stimuleren wij onze medewerkers zichzelf verder te ontwikkelen en verhogen wij de vakinhoudelijke kennis op de werkvloer. Interesse over de mogelijkheden tot het volgen van een opleiding? Neem contact met ons op via personeel@bobeldijk.nl.

Snelle-couscoussalade-met-Lekker-Veggie-Groenteballetjes-en-citrusdressing_klein

"Wanneer je stage komt lopen bij Bobeldijk voelt het niet alsof je werkt afdeling als een stagiair, maar als een echte collega!"

Fleur Koenderink (Marketing/Productmanagement Stagiaire)
Fleur Koenderink