Vegafit

Als Bobeldijk beschikken wij ook over een eigen merk: Vegafit. Met dit merk kunnen wij zowel nationaal als internationaal een uitgebreide range aanbieden in plantaardige producten.

Het verhaal van Vegafit
Het verhaal van Vegafit begint in een foodtruck op een markt in Duitsland, met de verkoop van vegetarische gehaktballetjes. Dit werd een groot succes en Vegafit was geboren. Het eerste merk in Duitsland met plantaardige vlees vervangende producten. Sindsdien bleef de vraag naar plantaardige producten groeien; er zijn nu 75 miljoen vegetariërs en veganisten in Europa en dan tellen we de flexitariërs niet eens mee.

Vegafit is verrassend lekker
De reden dat we deze producten verkopen, is om mensen te verrassen met de smaak van plantaardig. Zo produceren we nog steeds de plantaardige balletjes (en een heleboel andere producten) onder hetzelfde merk. Veel mensen verwachten niet dat plantaardige producten zo lekker smaken. En naast de goede smaak doe je ook iets goeds voor de planeet; een geweldig extraatje.

Vegafit is diervriendelijk
Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te verrassen met onze plantaardige producten. Wij geloven in een wereld met meer plantaardig voedsel, omdat het lekker en gezond is, maar ook omdat het onze planeet minder belast - en last but not least - het is diervriendelijk. Vegafit bestaat al meer dan 25 jaar en heeft alle knowhow die je nodig hebt.

vegafit-381
Assortimentsoverzicht Vegafit 2x

Vegafit opnemen je assortiment?
Wij bieden deze optie aan, om op een laagdrempelige manier de consument kennis te laten maken met plantaardige producten. Wil je liever geen risico lopen door een eigen private label of merk te ontwikkelen, dan bestaat er de mogelijkheid om consumenten alvast kennis te laten maken met plantaardige producten onder het merk Vegafit.

Maak gebruik van onze kanalen!
We beschikken over een uitgebreid assortiment en verschillende communicatiemiddelen zoals flyers, een website en social media-kanalen om de producten te promoten. We werken met ons merk Vegafit samen met een aantal bloggers en influencers, die onder andere samen met ons een Vegafit receptenboekje hebben gemaakt.

Vegafit is zowel nationaal als internationaal bekend. Ons merk testen in Lapland? Geen probleem, wij regelen het!

Kijk voor meer informatie over Vegafit op www.vegafit.com.

“Vegafit verleidt op een speelse en kleurrijke manier eens te kiezen voor vega bij het avondeten. Producten onder ons merk Vegafit opnemen? Neem contact met ons op!“

Linda Klock (Product Manager)
IMG_8040-2